Eu sunt Delia Oana, specialist acreditat Feng Shui si Coloanele Destinului, membru al Asociatiei Internationale de Feng Shui filiala romana si instruita in cadrul Academiei Cristina Groza – Feng-Shui si Coloanele Destinului, parte din școala Marelui Maestru Raymond Lo.

Specialist Feng Shui & Bazi acreditat international

parte din școala Marelui Maestru Raymond Lo

Mai mult

Feng Shui este stiinta care aduce armonie in viata noastra, abundenta si prosperitate, sanatate si chiar daca sunt specializata in domeniul ecomomic, lucrez cu drag de aproximativ 8 ani in domeniul imobiliar si am simtit in tot acest timp ca dincolo de o mobila draguta si niste pereti frumos zugraviti mai exista ceva ce ne face sa ne simtim intr-un anume fel intr-o locuinta. Intrebandu-mi colegii daca au si ei acelasi feeling tinand cont ca intra in mii de locuinte, spuneau ca e vorba de pozitionarea imobilului catre soare, altii spuneau ca ar fi vorba de vechimea acestuia, altii de culorile folosite, insa nimeni nu stia sa imi ofere un raspuns exact. Erau doar presupuneri sau doar motive ce i-au facut pe ei sa se simta intr-un anume fel.

Punctul culminant a fost atunci cand am decis sa cumparam un teren si sa construim casa visurilor. Nestiind care este punctul de plecare am cautat pe internet ce trebuie sa fac inainte de a desena planul casei. Si asa am descoperit stiinta Feng Shui. Am apelat cu incredere la serviciile Maestrului Cristina Groza, care mi-a recomandat sa particip la cursurile organizate de dansa pentru a intelege mai bine principiile si recunosc ca nu doar ca le-am inteles, ci sa m-au si cucerit de-a dreptul.

Stiu ca poate te-ai saturat sa auzi tot felul de formule magice ce iti promit schimbarea vietii, insa nu ai simtit rezultate.

Cu ce sunt eu diferita fata de ceilalti? Ei bine, eu sunt omul practic, orientat spre rezultate. Daca o actiune pe care o inteprind nu imi aduce rezultate, nu mai investesc resurse in ea. Asa ca, nu vreau sa insist pe teorie pentru ca este plin internetul de tot felul de informatii (cele mai multe netestate), ci vreau sa vin cu exemple din viata reala si solutii aplicate pe pe cazuri concrete. Ce pot spune din experienta, este ca dupa o analiza profesionala feng shui aplicand remediile necesare, vei dori sa recomanzi si cunostintelor tale un astfel de audit pentru ca efectele se vad imediat!