Daca doriti sa construiti, sa cumparati, sa vindeti sau sa renovati o proprietate si sunteti interesat de integrarea principiilor Feng Shui, acesta este momentul si locul potrivit.

Ca serviciu adaptat proiectului dvs., un diagnostic Feng Shui poate fi efectuat în mai multe contexte:

  • Feng shui pentru apartamente, case și spatii, deja existente;
  • Feng shui pentru viitoarea ta casa: atunci cand esti in cautarea unei noi locuinte sau a unui alt spatiu in care sa iti muti afacerea;
  • Feng shui pentru alegerea celui mai potrivit teren pe care sa construiesti;
  • Feng Shui pentru extindere, renovare sau reamenajarea spatiului de locuit sau al afacerii;

Cumpararea unui imobil

Daca sunteti sunteti in cautarea unei proprietati deja construite, angajarea serviciilor unui consultant calificat Feng Shui cu experienta in domeniul imobiliar functioneaza in avantajul dumneavoastra. Desi nu este usor sa va gasiti locuinta perfecta, va voi ajuta sa filtrati mai bine cautarile si sa faceti o alegere buna pentru dumneavoastra.

Contact

Vanzarea unei proprietati

Feng Shui-ul unei case poate incuraja sau descuraja vanzarea unei proprietati. Dar nu trebuie sa fie! Cu o aplicare atenta a principiilor Feng Shui, va pot ajuta sa pregatiti vanzarea eficienta, evaluand spatiul si a face modificarile necesare pentru a ajuta la atragerea cumparatorilor calificati, pentru a economisi timp si bani si pentru a evita efortul inutil.

Contact

Rezidential

Chiar daca crezi sau nu crezi, lucrurile oricum se intampla, depinde doar de tine daca ai grija ca locul unde traiesti si iti desfasori activitatea sa fie benefic, iar asta iti pot spune printr-o analiza feng shui completa si complexa.

Ce legatura are Feng Shui cu beneficiarii de proiecte rezidentiale?

Pe aceeasi strada, de o parte si de alta s-au construit vile cu aceeasi compartimentare. Cele de pe partea dreapta s-au vandut foarte repede, la preturile solicitate de proprietar, celelalte de pe partea stanga se vand foarte greu. De ce? Chiar daca sunt pe aceeasi strada, beneficieaza de aceleasi facilitati ale zonei, sunt construite din aceleasi materiale, pozitionarea fatadei, intrarea in locinta, amplasarea camerelor, etc. fac ca o locuinta sa fie pozitiva din punct de vedere energetic, sau mai putin (lucru pe care nu ni-l dorim).

De aceea cel mai bine este, ca atunci cand un beneficiar doreste sa isi construiasca un ansamblu rezidential, un bloc sau poate doar o locuinta, prima data este recomadat sa ma contacteze inca din faza cautare a terenului.

Daca tot iti doresti sa construiesti, de ce sa nu investesti banii cu folos sa te poti bucura de munca ta?

Contact

Comercial

Spatiu benefic pentru afacerea ta. Daca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi un spatiu comercial, spatiu de birou sau de ce nu un spatiu industrial si doresti ca afacerea ta sa se bucure de un real succes, nu este suficient sa ai vitrina mare, vad pietonal sau preturi mici, ci energiile pozitive din incinta imobilului sa fie folosite la maxim iar cele negative diminuate pe cat posibil si neactivate. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma.

Contact

Alegere teren

In Feng Shui-ul traditional un accent foarte important se pune pe alegerea locului ideal pentru constuictie. Daca sunteti in cautarea unui teren pentru dezvoltare urbana, va pot ajuta in acest pas si va pot asigura ca acesta va fi un inceput bun pentru un Feng Shui benefic.

Contact

Renovare/ Recompartimentare/ Extindere locuinta

Atunci cand doriti o modificare a locuintei existente, aplicarea principiilor Feng Shui va vor mari semnificativ modul de viata.

Voi colabora cu arhitectul, designerul sau persoana care se ocupa de reamenajare pentru a ma asigura ca spatiul principiile Feng Shui se vor aplica in mod corect.

Contact